Se vores åbningstider for sommerferien i uge 30 & 31 | Gældende fra 24. Juli

logo_3

Automægler

Sælg din brugte bil gennem os – vi gør det trygt og enkelt

Det kan være en omfattende og tidskrævende proces at sælge sin brugte bil på egen hånd. Markedsprisen kan være vanskelig at vurdere, og det kan være svært at finde den rette køber samt udarbejde de nødvendige dokumenter. Hos René Jørgensen Biler i Ringsted hjælper vi gerne med at sælge din brugte bil gennem vores automægler-koncept – uanset om det er i forbindelse med køb af en ny, brugt bil hos os, eller om du blot har en bil, du ønsker at få solgt. Vi har hverken krav til bilens mærke eller årgang, så længe den fremstår i en stand, vi kan stå inde for.

STEP 1

Bedst mulige pris til lavt salær

STEP 2

Vi overtager alle garantiforpligtelser

STEP 3

Solgt eller gratis

Når du sætter din bil til salg gennem René Jørgensen Biler, får du en tryg, enkel og professionel proces fra din bil bliver sat til salg, og indtil den er solgt. Vi hjælper med at formidle og sælge din brugte bil til den bedst mulige pris mod et lavt salær. Efter salget af din bil overtager vi alle garantiforpligtelser. Finder vi mod vores forventninger ikke en køber af din brugte bil, skal du naturligvis ikke betale noget. Ved at gøre brug af os som din automægler, får du altså en erfaren og professionel samarbejdspartner med styr på alt det praktiske. 

Ønsker du at købe din nye, brugte bil hos os, er vi meget gerne behjælpelige med professionel rådgivning, så du får præcis den bil, der lever op til dine ønsker og behov. Vi står også gerne for eventuel fremskaffelse af en bestemt bil, hvis vi ikke har din drømmebil stående hos os lige nu.  

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere om vores automægler-koncept, så tøv endelig ikke med at kontakte os via kontaktformularen eller ringe på tlf. 41 60 04 00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sælg min bil

Oplysninger om bilen
Service overholdt
Personlig oplysninger
Upload mindst 5 billeder af din bil *

Solgte biler

SPAR OP TIL KR. 20.000,-

Søndag den 30. april 2023 kan du spare op til kr. 20.000,- når du handler en bil hos René Jørgensen Biler.

Ved samtidigt at få den finansieret igennem René Jørgensen Biler.

Spar kr. 20.000,- på 2 stk. Opel Insignia

Spar kr. 15.000,- på 1 stk. Opel Grandland X

Spar kr. 10.000,- på 1 stk. Opel Corsa og 3 stk. Opel Astra

Kom på søndag den 30. april og gør en god handle.

Book prøvetur

Beregn byttepris