Se vores åbningstider for sommerferien i uge 30 & 31 | Gældende fra 24. Juli

logo_3

Om René Jørgensen biler

Velkommen til René Jørgensen Biler

René Jørgensen Biler blev etableret i april 2021 af René Jørgensen med beliggenhed centralt i Ringsted. Vi beskæftiger os med køb og salg af nyere, brugte biler af højeste kvalitet. Selvom bilhuset er nyere, betyder det dog ikke, at vi har manglende erfaring. Ejeren René Jørgensen, som selv driver bilhuset til daglig, har nemlig over 30 års bred erfaring indenfor bilbranchen. Du er derfor altid sikret top professionel rådgivning samt personlig betjening, når du handler bil hos os.

Hos René Jørgensen Biler er vores nøgleord tillid, ærlighed og kvalitet, hvilket vi sætter en ære i at praktisere i alle vores handler. Du kan føle dig helt tryg, når du køber eller sælger din bil gennem os. For at sikre din tryghed, har vi valgt at samarbejde med CarGarantie og 100% Autotjek. Læs mere om disse fordele her.

Vi bestræber os altid på at have nyere, brugte kvalitetsbiler til ethvert behov. Har vi ikke din drømmebil lige nu, er vi gerne behjælpelige med at importere den. Finder du den helt rette bil hos os, tager vi gerne din gamle bil i bytte. Vi hjælper også meget gerne med salg af din brugte bil via kommissionssalg. Læs mere om dette under automægler. 

Har du nogle spørgsmål eller ønsker en fremvisning af en bil? Du er altid velkommen til at besøge René Jørgensen Biler på Odinsvej 22 i Ringsted. Du kan også ringe på tlf. 41 60 04 00 eller henvende dig ved brug af kontaktformularen. Vi glæder os til at handle bil med dig!

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 41 60 04 00 eller via kontaktformularen nedenfor – vi står altid klar til at hjælpe dig.

SPAR OP TIL KR. 20.000,-

Søndag den 30. april 2023 kan du spare op til kr. 20.000,- når du handler en bil hos René Jørgensen Biler.

Ved samtidigt at få den finansieret igennem René Jørgensen Biler.

Spar kr. 20.000,- på 2 stk. Opel Insignia

Spar kr. 15.000,- på 1 stk. Opel Grandland X

Spar kr. 10.000,- på 1 stk. Opel Corsa og 3 stk. Opel Astra

Kom på søndag den 30. april og gør en god handle.

Book prøvetur

Beregn byttepris