Se vores åbningstider for sommerferien i uge 30 & 31 | Gældende fra 24. Juli

logo_3

Finansiering

Ønsker du at finansiere dit bilkøb med et billån?

Hos René Jørgensen Biler rådgiver vi dig gerne i vores forskellige finansieringsløsninger samt hjælper dig med ansøgningsprocessen, så den bliver så nem, sikker og tryg som muligt. Vi har valgt at samarbejde med Santander Consumer Bank og Nordania om fordelagtige finansieringsløsninger. 

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en del af Banco Santander, som er én af de største banker i verden med mere end 160 år på bagen. I dag er Santander Danmarks førende udbyder af bilfinansiering. Når du vælger at finansiere din bil gennem Santander, får du blandt andet følgende fordele:

Du kan besøge Santander Consumer Banks hjemmeside her, hvor du kan læse meget mere om deres attraktive billån samt prøve deres låneberegner.

Nordania Finans

Nordania Finans er en del af Danske Bank, som har mere end 150 år på bagen. Nordinia  tilbyder attraktive finansieringsløsninger til privat og erhverv med masser af fordele. Når du vælger at finansiere din bil gennem Nordania, får du blandt andet følgende fordele:

Du kan besøge Nordanias hjemmeside her, hvor du har mulighed for at læse mere om deres fordelagtige finansieringsløsninger. 

Har du nogle spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 41 60 04 00 eller bruge kontaktformularen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 41 60 04 00 eller via kontaktformularen nedenfor – vi står altid klar til at hjælpe dig.

SPAR OP TIL KR. 20.000,-

Søndag den 30. april 2023 kan du spare op til kr. 20.000,- når du handler en bil hos René Jørgensen Biler.

Ved samtidigt at få den finansieret igennem René Jørgensen Biler.

Spar kr. 20.000,- på 2 stk. Opel Insignia

Spar kr. 15.000,- på 1 stk. Opel Grandland X

Spar kr. 10.000,- på 1 stk. Opel Corsa og 3 stk. Opel Astra

Kom på søndag den 30. april og gør en god handle.

Book prøvetur

Beregn byttepris