Se vores åbningstider for sommerferien i uge 30 & 31 | Gældende fra 24. Juli

logo_3

Tryghed

En tryg handel

Hos René Jørgensen Biler i Ringsted forhandler vi nyere, brugte biler af højeste kvalitet. Når du handler bil hos os, er vores vigtigste opgave at gøre din handel til en god og tryg oplevelse. Derfor bliver vores biler altid tjekket grundigt igennem og klargjorte, før du får nøglen i hånden. Vi ved dog, at der stadig kan opstå uventede situationer, der kræver en tur forbi værkstedet. Derfor har vi valgt at samarbejde med CarGarantie og 100% Autotjek.

CarGarantie

For at give dig mest mulig tryghed i forbindelse med dit bilkøb hos os, har vi valgt at samarbejde med CarGarantie. CarGarantie er én af de førende forsikringsspecialister inden for bilbranchen i Europa og har mere end 50 års erfaring. Når du vælger en forsikring fra CarGarantie, vil du være sikret mod langt de fleste uforudsete udgifter, hvis uheldet skulle være ude. Læs mere om CarGarantie og deres forskellige forsikringer lige her.

100% Autotjek

100% Autotjek er et landsdækkende netværk på over 190 frie, certificerede bilforhandlere. Alle forhandlerne skal leve op til en række særlige krav for at være en del af netværket. Hos René Jørgensen Biler er vi en del af 100% Autotjek, da vi ønsker at øge din sikkerhed og tryghed, når du køber en brugt bil hos os. Når en bil har et 100% Autotjek-stempel, betyder det, at den har gennemgået en uvildig brugtbilstest ved en synshal. Bilen kommer med 12 måneders Autotjek-garanti på motor, gear og turbo, fuld kilometergaranti samt garanti mod skjult restgæld. Læs meget mere om 100% Autotjek her.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 41 60 04 00 eller via kontaktformularen nedenfor – vi står altid klar til at hjælpe dig.

SPAR OP TIL KR. 20.000,-

Søndag den 30. april 2023 kan du spare op til kr. 20.000,- når du handler en bil hos René Jørgensen Biler.

Ved samtidigt at få den finansieret igennem René Jørgensen Biler.

Spar kr. 20.000,- på 2 stk. Opel Insignia

Spar kr. 15.000,- på 1 stk. Opel Grandland X

Spar kr. 10.000,- på 1 stk. Opel Corsa og 3 stk. Opel Astra

Kom på søndag den 30. april og gør en god handle.

Book prøvetur

Beregn byttepris